Lasagne ala Cookie

Endnu en travl dag, og en travl aften med gennemtjek af madorglet.dk for billeder jeg ikke har rettigheder til og for kildeangivelser på alle opskrifter. Phew… Men tak for sparket Nadia 🙂

Info siden er blevet opdateret og der skulle nu kun være billeder på sitet som jeg selv har taget eller som er public domain, samt der skulle være styr på forskellige kilder på de forskellige opskrifter som jeg ikke selv har udviklet.

Aftensmaden var en gang lasagne fra fryseboksen. I know, hvad sker lige for det fryser raid jeg har gang i, men travlheden med sitet satte en stopper for de kulinariske udfoldelser. Lasagnen er lavet af Cookie for noget tid siden hvor jeg var syg og ikke kunne andet end at ligge på sofaen og ralle. Hvad skulle man dog gøre uden bedste venner en gang i mellem 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.