Apotekergryde, eller hvad det nu hedder

Til eftermiddag skulle der passes unger og derfor var maden endnu en gang noget der skulle kunne klares i et ruf. Denne gang havde kæreste dog gået på rov i sin fryser og fundet et par poser med en god gang apotekergryde eller hvad sådan noget nu hedder når det ikke lige er lavet med svinemørbrader. Begge unger høvlede det ned så ris og sovs stod om ørene. Eller det var mest på den mindste på halvandet år 🙂

Fik lavet en stor portion apotekergryde for noget tid siden. Med skinkekød i tern, cocktailpølser, løg, champignoner, paprika, madlavningsfløde 9% og koncentreret tomatpure. Og det var så sidste gang jeg brugte 9% madlavningsfløde. Føj. Mangler den gode fede fornemmelse fra piskefløden, eller sågar en 18%. Never again…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.