Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Netto’s Peppino Pizza med pepperoni og syltet grøn peber – Madorglet

Netto’s Peppino Pizza med pepperoni og syltet grøn peber

Dagens impulskøb blev så en Peppino’s pizza fra Netto’s køledisk til en flad 20’er. Alternativet var en eller andet frossen ting igen, da tiden endnu en gang ikke lige var til de store udfoldelser i køkkenet grundet lidt shopping til min fødselsdag på lørdag og en lukkevagt.

Selve pizzaen så fin og indbydende ud i køledisken. Den lignede en lille frisklavet pizza og så ikke så kedelig ud som de frysepizzaer der findes som alternativ. Denne smagsvariant med syltede grønne pebre (de lignede jalapenos, men smagte af alm. grøn peber) og pepperoni og ost, den var lidt svag i sin smag. Det hjalp dog at smide lidt ekstra oregano og en smule hvidløgsolie på.
Ind i oven ved 225 grader i 6-8 minutter og ud og lad den hvile et minuts tid.

Den lignede også næsten en frisk tilberedt pizza da den kom ud af oven og den duftede lige så. Men men men… Bunden var langt fra så sprød som den burde have været. Når nu de skriver 6-8 minutter på pakken, så bør den være sprød og lækker inden for det interval. Det var den bare ikke. Havde den fået 4-5 minutter mere, så havde den måske været perfekt sprød, men så havde den også været for mørk i skorpen til min smag.

Som alternativ til en frysepizza, så burde dennne ferske/friske være det sikre køb, men jeg har fået frysepizzaer som smagte bedre og var mere sprøde, og kostede mindre, så derfor kan den ikke score højere på mit smags barometer end:
5 ud af 10 glade maver.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.