Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Bøf med bearnaise og rodfrugter – Madorglet

Bøf med bearnaise og rodfrugter

Dagen før dagen, og aftenen bød på shoppetur i Metro og en god bøf med bearnaise og rodfrugte fad. Der var lidt gulerødder, lidt persille rødder og en smule kartofler. Alle skåret i mundrette stykker og vendt i olivenolie og hvidvins eddike og krydret med salt, peber og oregano.

I morgen kommer også til at stå på bøf, men med den falske bearnaise og lidt andet tilbehør, bl.a. en bønne salat. Alt sammen lavet af Cookie, som har tilbudt at stå for maden på min fødselsdag. En stor tak til hende skal der derfor lyde 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.