Tillykke til mig :D

Yeah, tillykke til mig med de 36 :O

Aftenen kommer til at stå på MGP, lækre bøffer igen og hjemmelavet falsk bearnaise som min med skribent Cookie har lovet at lave til mig så jeg ikke skulle stresse med maden på min fødselsdag og så en lagkage som jeg lige skal nå at smække sammen inden gæsterne kommer. Dejlig betænksomt af hende 😀
Lagkagen bliver med 2 lag creme. Det ene består af flødeskum og knuste Bastonge kager og det andet lag bliver med noget kaffelikør, flødeskum, makroner, mørk chokolade og usødet kakao. Håber den bliver et hit :O
Så hvis der ikke lige når at komme et billede/opskrifter af dagens aftensmad, så er det pga. fingrene ikke rigtig vil ramme de rigtige taster senere når de kulørte drinks sætter ind 🙂

Rigtig god weekend til alle læsere…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.