Entrecote med bearnaise, rodfrugter og bønnesalat

I aften var det så at min fødselsdag skulle holdes. Der var blevet indkøb alle de dejlige madvarer som Cookie skulle lave mad af. Jeg havde lovet at jeg ville holde mig fra køkkenet, men fik dog sneget mig der ud et par gange for at røre lidt eller lige lave en bearnaise essens. Slap uden de store skrammer fra kokkens side 🙂 og det blev en dejlig aften med god mad, godt selskab og rigeligt med skønsang, eller noget i den dur 🙂

Fødselsdags menuen kom til at bestå af lækre bøffer skåret af en pænt entre cote , den falske bearnaise, rodfrugter med honning og hvidvinseddike og en god bønnesalat.
Til dessert fik vi en god lagkage som jeg fik testet af for første gang. Det var en succes skulle jeg hilse og sige.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.