Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Pastasalat med pesto, soltørrede tomater og Bacon – Madorglet

Pastasalat med pesto, soltørrede tomater og Bacon

4 personer.

Ingredienser
500 g. pasta skruer
200 g. Bacon
1 lille rødløg
140 g. grøn pesto
3 spsk. hakkede soltørrede tomater
0,5 dl. piskefløde
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på pakken og vandet hældes fra.
Bacon i tern ristes gyldendt på panden.
Rødløget hakkes fint og alle tingene blandes godt sammen mens pasten endnu er varm.

3 tanker om “Pastasalat med pesto, soltørrede tomater og Bacon

Skriv et svar
  1. […] Pastasalat Posted on 3. marts 2011 by Madorglet Dagens aftensmad var så en god gang pastasalat. Fandt en semi-god grøn pesto i Netto som skulle afprøves og så er der brugt alm. løg i stedet for rødløg, der er tilsat 100 g. skinke i strimler, ingen piskefløde, men ellers er opskriften den samme som denne. […]

  2. […] Posted on 27. februar 2011 by Madorglet Dagens aftensmad bestod af et forsøg med en pastasalat og det gik egentlig meget godt. Blev inspireret til retten pga. en alt for dyr ret nede i Føtex […]

  3. Det ser fandme kedeligt ud!!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.