Lagkage med Bastogne kiks, makroner, mørk chokolade og øl likør

Nok til 6-8 personer.

Ingredienser
3 lagkagebunde, lyse
1/2 dl. øl likør
50 g. mørk chokolade
1 spsk. usødet kakaopulver
200 g. Bastogne kiks
15 stk. makroner
3/4 liter piskefløde

Fremgangsmåde
Piskefløden piskes stift og deles i tre portioner.
De hakkede kiks blandes i den ene portion.
De fint hakkede/blendede chokolade og makroner og kakao blandes i den anden portion.
Den første bund lægges på et lagkagefad og stænkes med øl likøren.
Et lag med makron snask lægges på.
Næste bund dækkes med næsten al kikscreme.
Sidste bund lægges over og der pyntes med den sidste portion flødeskum.

En tanke om “Lagkage med Bastogne kiks, makroner, mørk chokolade og øl likør”

Skriv et svar
  1. […] rodfrugter med honning og hvidvinseddike og en god bønnesalat. Til dessert fik vi en god lagkage som jeg fik testet af for første gang. Det var en succes skulle jeg hilse og sige. This entry […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.