Pizza igen igen og jobsøgning…

Efter en semi-lang dag i vuggestuen, hvor jeg havde været alt alt for tidligt oppe, der var der endnu en gang ikke så meget energi til madlavningen oven på en masse forsikrings snak i forbindelse med skifte fra Tryg til FDM Forsikringer og så lige lidt jobsøgning.

Og forøvrigt, skulle nogen af jer der ude kende til nogen der mangler en IT-supporter, webmaster, web-blæksprutte, rengøringsassistent eller en pædagogmedhjælper, så smid mig endelig en mail!!!

Dagens bund var fra Lidl og fyldet bestod af en rest skinke, og pose reven ost, oregano, lidt pepperoni og en smule hvidløgsolie. Det smagte nu ganske fint, men bunden kan ikke måle sig med mine egne selvfølgelig. Må vist også snart have gang i en gang dej til pizzabunde 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.