Broccolisalat

Dette er en super skøn måde for mig at spise broccoli, som på ingen måde er min yndlings grønne ting. Så længe der er peanuts, rosiner og rigeligt med Bacon i, så glider det nemt ned. Den er set og smagt i alle mulige afskygninger, men denne udgave er jeg kommet frem til efterhånden er min yndlings.

Ingredienser
1000 g. broccoli med stok
1 stort rødløg
200 g. Bacon i tern
1,5 dl. peanuts
1,5 dl. rosiner
4 spsk. creme fraiche 9%
2 spsk. mayonaise
1 tsk. Dijon sennep
2-4 tsk. citronsaft alt efter smag
Peber

Fremgangsmåde
Dressingen blandes af creme fraichen, mayonaisen, citronsaften og Dijon senneppen og smages til med lidt peber. Intet salt. Det er der nok af fra peanuts og Bacon i selve salaten.

Broccolien skylles og skæres i små buketter og noget af stokken kan med fordel hakkes fint og kommes i også.
Rødløget hakkes fint mens Baconen ristes sprødt på panden.
Lad Baconen ligge lidt på noget fedtsugende papir inden det hele blandes sammen med dressingen.
Salaten har godt af at trække et par timer på køl inden den skal bruges, men den kan også sagtens bruges med det samme hvis tiden er knap.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.