Nisse Breezer

I skrivende stund er vi i begyndelsen af marts måned. Julen er for længst lagt bag os og heldigvis for det da! Jeg brød mig virkelig ikke om de knirkelyde, der var begyndt at komme fra badevægten.

Well, på en råkold martsaften, kan man jo sagtens mindes julens festivitas – “festivitas”… prøv lige at smage på ordet… Hvor kom jeg fra? Nåh ja.. julefest og -hygge! Til en af disse arrangementer i Madorglets hule, blev jeg enig med mig selv om, at en KB Juleøl burde kunne smage af ehm… flere procenter og efter lidt dyb sparring med Madorglet, nåede vi frem til, at nisseøllen smager af karamel og det gør Cuba Caramel også og således blev Nisse Breezeren til.

Fremgangsmåde:
Tag et stort glas frem og hæld 2-4 cl. Cuba Caramel i det.
Fyld op med KB Juleøl og evt. et par isterninger.

For de uindviede lyder det som en ækel blanding, men prøv det nu bare alligevel ikke. Det er uden tvivl min yndlings guilty pleasure ved juletid.

2 tanker om “Nisse Breezer

Skriv et svar
  1. Må indrømme jeg aldrig har prøvet den breezer der – selvom den nu lyder bedre end de breezere man kan købe 😉

    Øl er faktisk ret godt i drinks, jeg er især til de lidt mere bitre drinks – f.eks. 8 cl pilsner, 2 cl limesaft og kødet af en ½ passionsfrugt. Så kan man altid eksperimentere lidt med øllen. coruna er også oplagt.

  2. Madorglet|

    Lyder som en lækker drink den du nævner. Og ja, øl er for mig at se en lidt overset ingrediens i drinks, når lige man ser bort fra diverse beer bombers, champagne/Guinnes osv.
    Smagen er nisse breezer er bestemt til at holde af. Har prøvet med andre nisse øl end KB’s og det er lige som om smagen ikke helt er den samme. Så hold dig endelig til den rigtige hvis du en dag vil forsøge dig 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.