Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/2mass.dk/madorglet.dk/wp/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Info – Madorglet

Info

Denne side er blevet til fordi jeg nu en gang er den ædling jeg nu er. Mine opskrifter ligger stort set altid aldrig der hvor jeg skal bruge dem. Derfor bliver de nu samlet på dette site. Hvis der skulle være en enkelt eller to opskrifter der stammer andre steder fra, så er det med kildeangivelse hvis det er til at tyde på udklippet/linket/den mundtlige overlevering. Men største delen af opskrifterne på dette site er fra egen hånd (eller Gabs/Cookies).

Der vil ud over mig blive tilknyttet andre skribenter som så vil kunne smide deres opskrifter her på sitet.

Madorglet.dk kommer til at indeholde en masse skriblerrier vedr. madopskrifter, drinksopskrifter, Bacon, anmeldelser af madvarer, butikker eller steder hvor man kan spise.
Vi anmelder gerne andres produkter så send mig en mail hvis i har noget der skal anmeldes.

Desuden vil der være en kategori der hedder Dagens aftensmad, som vil indeholde, ja jeg lurer nok ingen, men den aftensmad jeg har fået hver dag igennem et helt år med start d. 15/2-2011. Det vil være en lille kommentar, et billede og tit og ofte en slags opskrift, eller henvisning til en opskrift der er brugt. De opskrifter der måtte dukke op i disse indlæg vil lige pt. ikke være at finde på oversigtssiden med opskrifter. Gå derfor på opdagelse i blandt disse mere eller mindre interessante indlæg hvis du har lyst til lidt dagligdags inspiration 🙂

Har du et ønske om at blive skribent, eller har du bare en opskrift, eller en anmeldelse, som du synes bør være på dette site, så send mig en mail, så kan jeg oprette dig som bruger på sitet eller anmelde de ting eller det sted du ønsker.

Billeder på madorglet.dk er egne billeder, men visse retter har jeg ikke nået at få taget billeder af endnu, så der er det public domain billeder eller også er billedet helt udeladt indtil jeg selv får taget et billede af retten.
Skulle du alligevel støde på et billede som er dit, og du ikke ønsker det skal optræde på dette site, så skriv endelig til mig, så skal jeg nok fjerne det hurtigst muligt.